• şöyle bir ilk 11'le çıkarsak kazanacağımız maç. yedlin yerine alpaslan oynayabilir ama soso 11 başlamamalı. babel -her maç dediğim gibi- maç sonuna kadar rehin tutulmalı. fatih hoca oyuna babel'i alacağında ''babel nerede lan?'' şeklinde şok yaşamalı.
  • kayseri kendimi bildim bileli galatasaray'ın pilot takımı gibidir.bu maçta da paratora 3 puanını daha ilk yarıdan verir,uzmezler.
  • gs, yarin cok zor bir maca cikacak! alanya macini kazanamiyorsan, kaybetmeyecektin! klasik bir galatasaray maci izledik, son dakika golunu yer ve eldeki bir puandan da olur. sene sonunda 1 gol bile onemliyken, giden 1 puan cok kiymetli halbusi! gecen sezon kasimpasa deplasmaninda 1-0 kaybedip, sonra karagumruk deplasmaninda son saniyede yenilmek, defansi kabak gibi acarak gelmisti. o puanlari gs sezon sonu aramisti!

    alanya macinda 1 puan alinmaliydi! ayni hataya bundan sonra dusulmemeli.

    maca gelirsek, hocamiz morutan'a kement atmazsa, diagne ilk 11'de baslarsa belki birseyler olur. bu sene onyekuru gibi adamin da yok! mostafa demis herkes, bu adamdan golcu olmaz. adam kafada bitirmis, laubali. anliyorum, gs'de elindeki oyuncuyu devre arasinda satmak ve para kazanmak istiyor. ekrandaki yorumcular da hepsi agizbirligi etmis, mostafa da mostafa! yok bu oyuncuda birsey aga! neyini ovuyorsunuz?
  • fatih terim’in kadroya cicaldau, berkan ve halil dervişoğlu’nu almadığı maç.

    neyi amaçlamak istiyor terim anlamış değilim.
    hem lazio hem alanya maçında sahanın en iyileri cicaldau ve berkan’dı. kadroya dahil olmamalarının mantıklı bir izahı yok.
    bunlar 23-24 yaşında genç çocuklar, haftada 2 maç oynayamayacaksa ne anladık bu kadronun gençleşmesinden biz?

    fatih terim uzun zamandır çok yanlış tercihler yapıyor.
  • ön not: aslında luyindama, van aanholt ve babel'in kadro dışı kalması gereken maç.
    90 dakika!!! şu 11 ile çıkılması gereken maç:
    -----------------------muslera-------------------------------

    oğulcan-------yedlin------nellson-------ömer

    -----------------------taylan-------------------------------

    emre kılınç----morutan---feghouli---kerem

    ------------------------diagne-----------------------
    not: marcao cezalı; barış, boey sakat; halil,cicaldau berkan hafif sakatmış
  • maç öncesinde 7 puana sahip olan kayserispor’un 8 puana sahip rakibini yenerek lig sıralamasında üst sıralara tırmanacağı süper lig müsabakası.

    her iki takım şampiyonluğu hedeflemiyor, diğer taraftan kayserispor orta - üst sıraları hedeflerken galatasaray’ın nihai hedefi küme düşme hattının üzerinde kalmak. muhtemelen sıkıcı, pozisyonu olmayan bir maç olacaktır ve tek farkla kayserispor kazanacaktır. sonuçta galatasaray iki farkı yakalasa dahi maç kazanmayı başaramayan bir takım, ufukta galatasaray için herhangi bir puan ihtimali görünmüyor.

    sonuç tahmini;
    58% kayserispor galibiyeti,
    41% beraberlik.

    skor tahmini;

    kayserispor:2 galatasaray:1

    not: siyah.
  • birbirine yakın güçlerde iki ekibin karşılaşması.

    ligin ilk 10 sırasındaki yerlerini korumak isteyen bu iki takımın maçında kıyasıya bir mücadele bekliyorum. maç sonucu beraberlik veya iki takımdan birinin tek farklı galibiyeti olacaktır muhtemelen.

    edit : yakın güçler demiştim, yanılmışım. kayserisporlulardan özür diliyorum.

    kayserispor'un zayıf rakibi karşısında şov yaptığı maç.
  • soso ve muhammed'in arkasina doldur gencleri oyna iste hoca. ama durur mu hocamiz. eminim alparslan, omer yada babel gibi benim gozumde yetersiz adamlari da dahil edip bizi bunaltacaktir.
    soso ve muhammed de yetersiz biliyorum ama bu adamlar ozellikle oyunu almak istedigimiz maclarda bu isi yapabilecek yegane adamlar. kazanilmasi ve rotasyona dahil edilmesi gerekiyor. teknik ekipte bunun icin var. surekli transfer isteyip oyuncu kalitesi ile is yurutulemez.
    rahat gecmeyecek ama gs'in kazanacagi mac olacagini tahmin ediyorum
  • maça gidecek galatasaraylılardan bir isteğim var. babeli yuhlayın. başka türlü fatih terimin bu gamsız artisi keseceği yok. diğer futbolculara tepki aşırı gereksiz ama. mesela ömer bayram bek oyuncusu değil orta saha ama bek mevkiinde de iyi niyetli şekilde gayret ediyor. ben ömer'e gösterilen tepkiye çok üzülüyorum. maaşı babel'in onda birinden azdır. orta saha oynasa eminim katkı verir. neyse konuya dönersek şu babel konusunda bi el atın yoksa fatih terim son senesinde selçuk inan'ı oynatıp kaç maça mal olduysa yine aynısını yapacak.

    not: sabahın köründe buraya gelip denk güçler, kayseri yenip rakibinin üstüne çıkacak falan yazdıran kuyruk acısını merak ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap